Scari aluminiu

Tipuri de scari:

Tipuri de scari: simple, duble si triple culisante si multifunctionale, duble cu urcare pe o parte, duble cu urcare pe ambele parti, scari dedicate anumitor profesii,platforme de lucru

Cataloagele produselor:

Catalog Corda

Catalog Monto

Catalog Stabilo

Scarile Krause, de productie germana sunt solutia perfecta pentru aproape orice tip de lucru la inaltime. Impartite in trei branduri, Stabilo, Monto si Corda, raspund tuturor cerintelor , de la cele profesionale pana la cele gospodaresti. In afara lucrului pe santier sau in industrie, Krause a conceput scari pentru meserii particulare, cum ar fi: cosarii, specialistii in acoperisuri, spalatorii de geamuri, electricieni cu lucru la tensiune inalta sau bibliotecari si magazioneri, care au nevoie sa foloseasca scari speciale pentru rafturi. Gama de scari este completata de scarile de incendiu pentru cladiri si scrile speciale pentru put. Majoritatea produselor sunt fabricate din aluminiu de inalta calitate. Unele scari specifice sunt fabricate din otel. Pentru o siguranta mai mare scarile sunt prevazute cu accesorii de marire a stabilitatii si antiderapante. Scarile au si accesorii ajutatoare pentru ca scarile sa poata fi mai sigure pe scari, sau pe soluri neacoperite, denivelate.

În CE, DIN EN 131 definește cerințele tehnice, precum și instrucțiunile de utilizare a scărilor portabile. Norma nu se aplică scărilor specifice locului de muncă, cum ar fi scările curățătorului de ferestre și scările de acoperiș. Versiunea revizuită este obligatorie pentru toate scările aferente începând cu 01.01.2018. Noile specificații sunt valabile din 01/01/2018 pentru toate scările conforme normei. Pentru a face lucrările cu scăril și mai sigure părțile 131-1 și 131-2 din DIN EN a schimbat considerabil unele aspecte.